Statujat e lashta me çanta misterioze që ngjajnë me ato të ditëve të sotme (Video)

Statujat e lashta me çanta misterioze që ngjajnë me ato të ditëve të sotme (Video)

Hulumtuesit kanë gjetur shumë skulptura që janë punuar afro dhjetëmijë vjet Para Erës Sonë, që mbajnë në duar çanta misterioze.

Madje, ato po konsiderohen sikur modernet, që i mbajnë njerëzit në duar, transmeton Telegrafi.

Në videon e postuar më poshtë, ky fenomen po konsiderohet si provë e udhëtimit në kohë.

“Dikush ka shkuar në periudhën e tyre dhe e ka vjedhur traditën e bartjes së çantës, për ta sjellë në kohën tonë, që ta bëjë jetën më të lehtë”, thuhet në filmim lidhur me rastin.

Shikoni me vëmendje punimet që shfaqen më poshtë, të cilat vërtet duken sikur janë duke bartur diçka, si dhe e veçojnë për ta bërë më të dukshme. /Telegrafi/