Stavileci: Kauzat artificiale për Demarkacionin (Video)

Stavileci: Kauzat artificiale për Demarkacionin (Video)

Zëdhënësi i PDK-së, Blerand Stavileci, ka thënë se kauzat për demarkacionin janë ngritur në mënyrë artificiale.

Sipas tij, kjo çështje duhet të tejkalohet dhe qytetarëve duhet t’iu liberalizohen vizat.

“Në rend të parë duhet me pa se çka përfitojnë qytetarët dhe se ata normal se e donë liberalizimin e vizave”, ka thane Stavileci.

Ai ka folur edhe për ankesën që e ka bërë PDK-ja në Supreme dhe për zgjedhjet e brendshme që i ka shpallur kjo parti./RrokumTV/