Studenti nga Tetova: Po iki në Gjermani, nuk u shita te piunat e UDB-së!

Studenti nga Tetova: Po iki në Gjermani, nuk u shita te piunat e UDB-së!

“Për kto vite dhashë shumë dhe nuk morra asgjë sepse kështu doja… Qoftë se do jetë nevoja mundë te kthehem dhe prap do aktivizohem. Do kthehem për familjen dhe dashamirët, e jo për piunat e udbës dhe sorosit. I lumtur që kontribova për popullin tim dhe nuk jam shit te spiunat.
Zoti i shpërblen të drejtët dhe puntorët! Mirupafshim !
“, shkruan studenti në ikje jashtë shtetit Lavdrim Zeneli.