Studimi thotë se njerëzit që skuqen janë më bujar dhe të besueshëm

Studimi thotë se njerëzit që skuqen janë më bujar dhe të besueshëm

Megjithatë, realiteti është i ndryshëm, kjo pasi sipas një studimi, ata duken më të sinqertë dhe me të besueshëm për njerëzit e tjerë, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Pra, skuqja nuk është shenjë e dobësisë, përkundrazi.

Kjo ju bën më tërheqëse për gjininë e kundërt

Njerëzit që skuqen janë më të besueshëm

Gjeste të tjera që zbulojnë gjendjen tonë emocionale

Rezultatet treguan se skuqja gjeneron besim tek njerëzit e tjerë dhe për këtë arsye nuk duhet të përpiqemi ta fshehim.

Ky proces është i lidhur me sistemin nervor simpatik dhe, për këtë arsye, nuk mund ta kontrollojmë atë.

Kur është fjala për të skuqur, është e pamundur të gënjesh

TAGS