Super-veturat me ngjyrat më bizare (Foto)

Super-veturat me ngjyrat më bizare (Foto)

Disa pronarë të veturave të shtrenjta, duan që t’i kenë aq unike, sa që kurrë para tyre të mos del ndonjë e njëjtë.

Ata paguajnë shumë të mëdha parash, vetëm që makina tyre të modifikohet dhe të duket krejtësisht ndryshe nga e zakonshmja, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, ka të tillë që kanë shkuar në aq ekstrem, sa që ngjyra e re vetëm sa e ka shëmtuar dukjen.

Më poshtë mund t’i shihni pesë vetura që janë në shitje, që kanë ngjyrë aq të keqe, sa që nuk po i pëlqen askujt dhe kanë mbetur pa u shitur.

Prej Lamborghini, te BMW dhe Mercedes, janë disa nga zgjedhjet për lyrje të pazakontë. /Telegrafi/