Tag: 10000

Pesë gabimet më të shpeshta që i bëni gjatë depilimit

25/09/2019

Mesatarisht gjatë gjithë jetës sonë ne shpenzojmë rreth 10.000$ vetëm për depilim. Pas kësaj shifre është e dhimbshme të mos marrim atë që duam, për ... Read More

15 logo të njohura që duken “të njëjta”, cila mendoni se është e vërteta dhe cila e rreme? (Foto)

27/02/2019

Sipas statistikave, një person potencialisht mund të sheh nga 4.000 në 10.000 reklama në ditë. Kjo është arsyeja pse kompanitë në mbarë botën shpenzojnë kaq ... Read More

Pështyu gjyqtarin, dy ndeshje dënim për Edin Dzekon

01/02/2019

Sulmuesi boshnjak, Edin Dzeko ka marr dënim prej dy ndeshjes dhe 10,000 euro. Lojtari ka marr kartonë të kuq për sjelljen e tij të keq ... Read More