Tag: 1107 Komuna

Fond i veçantë për aksidentin e 13 shkurtit

18/03/2019

18 Mars 2019 / 11:07 Komuna e Gostivarit hapi llogari të veçantë donacioni për ndihmë të familjarëve të viktimave dhe të të lënduarve në aksidentin ... Read More