Tag: 1140

Pas akuzave se do përjashtohen nga Liga e Kampionëve, reagon Man City

16/05/2019

11:40 | 16 Maj 2019 11:40 | 16 Maj 2019 New York Times ka publikuar një artikull ku raporton se UEFA do të përjashtojë Manchester ... Read More

Policia e Kosovës ndalon hyrjen e basketbollistëve serbë si dhe disa zyrtarëve tjerë

04/12/2018

Policia e Kosovës, në pikë kalimin kufitar Jarinje, sot rreth orës 11:40 ia ka refuzuar hyrjen një veture me targa “BG”, në të cilën gjendeshin ... Read More