Tag: 12

Reka: Jam kundër çdo diskriminimi, pavarësisht opinionit personal

12/03/2019

12 Mars 2019 / 23:22 Kandidati për president, Blerim Reka tha se është kundër çdo diskriminimi, pavarësisht opinionit personal që ka ai mbi këtë ligj. ... Read More

Reka nuk pranon sugjerimet se s’ka qenë kritik ndaj BDI-së

12/03/2019

12 Mars 2019 / 23:03 Blerim Reka, kandidat për president i opozitës shqiptare, i ftuar në emisionin “Programi 200” nuk pranon sugjerimet se s’ka qenë ... Read More

Çavkovi kapet para se të arratisej dhe çohet në Shutkë

12/03/2019

12 Mars 2019 / 19:52 Ish drejtori i Byrosë së Sigurisë Publike përfundojë në burgun e Shutkës, zbulon MakFax-i. Gjykata i caktoi masën e paraburgimit ... Read More

OSBE-ja nis vëzhgimet për zgjedhjet presidenciale

12/03/2019

12 Mars 2019 / 17:10 11 ekspertë, 18 vëzhgues afatgjatë dhe 250 vëzhgues afatshkurtër të  OSBE-së do të kenë nën “thjerrëz” zgjedhjet presidenciale të 21 ... Read More

ATO-ja do të financohet nga Agjencia e Komunikimeve Elektronike

12/03/2019

12 Mars 2019 / 15:44 Agjencia e Komunikime Elektronike do të financojë pjesërisht Agjencinë Teknike Operative, përgjegjëse për ndërmjetësimin e sinjalit gjatë përgjimeve të telekomunikimeve. ... Read More

Ndihmë shtetërore për kompanitë private

12/03/2019

12 Mars 2019 / 15:31 Ndihma shtetërore në para e dedikuar për kompanitë private në vend nuk duhet të jetë e pafundme. Injeksioni financiar në ... Read More

Zaev-Teoharopulos: Marrëveshja e Prespës është hap historik

12/03/2019

12 Mars 2019 / 15:12 Marrëveshja e Prespës është hap historik dhe e ardhmja do të tregojë se është e dobishme për qytetarët e Maqedonisë ... Read More

Ligjet që nuk i nënshkroi Ivanov sërish në Kuvend, pas kthimit të Talat Xhaferit

12/03/2019

12 Mars 2019 / 14:32 Ligjet të cilat Presidenti Gjorgje Ivanov ka refuzuar për ti nënshkruar, do të duhet sërish që të hyjnë në procedure ... Read More

Terapitë për Glaukomën, jashtë listës pozitive

12/03/2019

12 Mars 2019 / 14:16 Terapitë moderne për shërimin e glaukomës ende janë jashtë listës pozitive të Fondit Shëndetësor. Pacientët e prekur nga kjo sëmundje ... Read More

Ziber: Pak rëndësi ka sjellja e Ivanov, rëndësi t’i kushtohet konsensusit me opozitën

12/03/2019

12 Mars 2019 / 13:55 Ish deputeti Naser Ziberi vlerëson se mos dekretimi i ligjeve nga presidenti Gjorgje Ivanov ka qenë dhe mbetet praktikë e ... Read More

Osmani: BDI-ja nuk ka insistuar në ndërrim e ekipit të PSP-së

12/03/2019

12 Mars 2019 / 13:44 Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani i pyetur nëse BDI-ja kë këruar të ndërrohet i tërë ekipi i PSP-së, në ... Read More

Dëshmitari i të akuzuarave në rastin “TNT” ka thënë se Canoski ligjërisht ka ndërtuar “KOSMOS”-in

12/03/2019

12 Mars 2019 / 13:27 Sipas akuzave të PSP-së, të akuzuarit në vitin 2011 kanë kryer vepër penale nga urrejtja politike me rrënim të kompleksit ... Read More