Tag: 1251

FIFA publikon kandidatët final për çmimet e më të mirëve

02/09/2019

12:51 | 2 Shtator 2019 12:51 | 2 Shtator 2019 Shtëpia më e madhe e futbollit botëror, FIFA ka publikuar listën finale me kandidatët për ... Read More

Pas Twitter, Man Utd do të takohet edhe me Facebook

26/08/2019

12:51 | 26 Gusht 2019 12:51 | 26 Gusht 2019 Manchester United ka organizuar një takim me Facebook për të diskutuar racizmin në internet pas ... Read More

Në 20-vjetorin e çlirimit të vendit, këngëtari i njohur thotë se nuk duhet harruar e kaluara

12/06/2019

12:51 | 12 Qershor 2019 12:51 | 12 Qershor 2019 Kosova sot feston 20-vjetorin e çlirimit. Në sheshin “Skënderbeu” po mbahet ceremonia shtetërore, ku të ... Read More

E rrallë: Tifozi merr leje nga burgu për ta parë Partizanin kampion

14/05/2019

12:51 | 14 Maj 2019 12:51 | 14 Maj 2019 Dashuria për futbollin dhe, mbi të gjitha, për ekipin e zemrës nuk njeh pengesa. Madje, ... Read More