Tag: 1436 Me

Rriten kërkesat për blerjen e druve për ngrohje

29/10/2018

29 Tetor 2018 / 14:36 Me uljen e temperaturave dhe me afrimin e sezonit të dimrit është rritur edhe kërkesa për sigurimin e druve për ... Read More