Tag: 15

Masat sociale, arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Carovskës

15/03/2019

15 Mars 2019 / 18:57 Arrihet marrëveshje mes BDI-së dhe Ministres Milla Carovska për tre ligjet nga fusha sociale. Alsat mëson se palët kanë arritur ... Read More

PSP-ja publikoi raportin e punës gjashtëmujore

15/03/2019

15 Mars 2019 / 17:44 Gjatë gjashtë muajve të fundit, Prokuroria Speciale Publike ka analizuar thuajse 835 mijë porosi SMS. Janë kontrolluar më shumë se ... Read More

Shkup, dy persona të lënduar pas një zënke në një shkollë të mesme

15/03/2019

15 Mars 2019 / 16:35 Zënkë fizike ka ndodhur dje në një shkollë të mesme në Shkup gjatë kohës së pushimit të madh, ku dy ... Read More

SPASHK-u, kundër kompensimit të ditëve të punës

15/03/2019

15 Mars 2019 / 15:58 Sindikata e pavarur për arsim dhe shkencë ka reaguar ndaj plotësimit të kalendarit për organizimin dhe punën e shkollave fillore ... Read More

Butel, frika nga bakteri MRSA boshatisi klasat

15/03/2019

15 Mars 2019 / 15:44 Nuk ka raste të reja të të prekurve nga bakteri MRSA. Epidemiologët përsërisin se kjo baktere nuk është vdekjeprurëse dhe ... Read More

Xhaxhai i Alimit: Ai shpëtoi jetë në Kuvend, kjo është padrejtësi

15/03/2019

15 Mars 2019 / 15:29 “Kjo është padrejtësi, këtë nuk e ke askund në botë. Abdulfeta Alimi kishte qetësuar situatën në Kuvend, shpëtoi jetën e ... Read More

Aksidenti në Llaskarcë, të dyshuarit mund të dënohen me së paku 4 vjet burg

15/03/2019

15 Mars 2019 / 15:14 Me kërkesë të Prokurorisë Publike dhe vendim të Gjykatës Themelore të Shkupit, u shqiptua arrest shtëpiak për tre punonjës të ... Read More

Çento: Gjyqi më dënoi, por historia do të më lirojë

15/03/2019

15 Mars 2019 / 15:00 I akuzuari Jane Çento para gjyqit ka thënë se gjyqi e dënoi, por historia do ta lirojë, duke shtuar se ... Read More

VMRO-DPMNE: Vendim i ndikuar nga politika, u varros drejtësia në Maqedoni

15/03/2019

15 Mars 2019 / 14:44 Pas shqiptimit të dënimit për të akuzuarit e 27 prillit ka reaguar VMRO-DPMNE-ja duke e quajtur këtë vendim të ndikuar ... Read More

Pas SHBA-së edhe Gjermane reagon kundër deklaratës së Misckoskit

15/03/2019

15 Mars 2019 / 14:31 Krahasimi i procedurave të shërbimeve të drejtësisë të Maqedonisë së Veriut me proceset e Nirnbergut është jopërkatës, konsideron Ambasada e ... Read More

“Titanik 3”, dëgjohen “bombat” e Thaçit dhe Ibrahimit

15/03/2019

15 Mars 2019 / 14:02 Në seancën gjyqësore për rastin “Titanik3” në të cilën akuzohen funksionarët e BDI-së Ejup Alimi dhe Ismet Guri gjatë prezantimit ... Read More

Çavkov 18 vjet, Abdulfeta Alimi 7 vjet, Durlovski ngelet i lirë

15/03/2019

15 Mars 2019 / 13:29 Gjykatësja Dobrila Kacarska në fillim të seancës ka përmendur amnistinë dhe ka sqaruar se vendimi është marrë për 18 persona. ... Read More