Tag: 1617 I

Mosmarrëveshje mes Ademit dhe Taravarit për shkollat

25/12/2018

25 Dhjetor 2018 / 16:17 I pari i Gostivarit, Arben Taravari dhe ministri i Arsimit, Arbër Ademi akoma nuk kanë gjetur gjuhë të përbashkët për ... Read More