Tag: 1938

Keisi tregon se si më në fund e ka kuptuar se çfarë do të thotë dashuria e vërtetë

15/05/2019

19:38 | 15 Maj 2019 19:38 | 15 Maj 2019 Kesi është dashuruar ‘kokë e këmbë’ me Stresin. Partnerja e Stresit, Keisi, e ka dëshmuar ... Read More

Maqedonia largon një diplomat rus nga vendi

26/03/2018

Në pajtim me partnerët nga BE-ja dhe NATO dhe me Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandën Veriore Maqedonia ka vendosur të largojë një diplomat të Federatës ... Read More