Tag: 2019 2117

Në përvjetorin e martesës, Kim kujton dasmën përmes kësaj fotoje

16/05/2019

21:17 | 16 Maj 2019 21:17 | 16 Maj 2019 Kim Kardashian dhe Kanye West festojnë përvjetorin e pestë të martesës. Kim Kardashian ka publikuar ... Read More