Tag: 20190331T142842+0200 Me

Anketat para zgjedhjeve, armë në duartë e partive politike

31/03/2019

Me afrimin e zgjedhjeve presidenciale, partitë politike nëpërmjet mediave kanë filluar publikimin e rezultateve të anketave dhe sondazheve, të cilat shpesh herë japin rezultate shumë ... Read More