Tag: 20190402T135952+0200 Kryeministrat

Nënshkruhen më shumë marrëveshje për bashkëpunim bilateral mes Shkupit dhe Athinës

02/04/2019

S A 2019-04-02T13:59:52+02:00 Kryeministrat e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të Greqisë, Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras dhe ministra të dy qeverive sot në ... Read More