Tag: 20190412T103726+0200 Në

Seanca gjyqësore për rastet “Trajektorja”, “Treqind” të PSP-së dhe për vrasjen e Sazdovskit

12/04/2019

Alsat 2019-04-12T10:37:26+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Trajektorja”, “Treqind” të PSP-së dhe për vrasjen e ... Read More