Tag: 2022 Gjykata

Paraburgim prej 30 ditëve për Toni Jakimovskin

14/03/2019

14 Mars 2019 / 20:22 Gjykata vendosi 30 ditë paraburgim për Toni Jakimovskit, ish-shefin e kabinetit të Shasho Mijallkovit dhe për Stevo Manxhovskin, i cili ... Read More