Tag: 2248 Arben

Taravari: PSP-ja të jetë institucion i veçantë

22/03/2019

22 Mars 2019 / 22:48 Arben Taravari, kreu i komunës së Gostivarit dhe sekretarit i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët në emisionin 360 shkallë në ... Read More