Tag: 24orët

Policia e Kosovës njofton se gjatë ditës së djeshme kanë ndodhur 37 aksidente trafiku

17/05/2019

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 37 aksidente trafiku,  14 prej tyre ishin me persona të lënduar ndërkaq në 23 aksidente tjera ishin ... Read More

Policia njofton se gjatë ditës së djeshme në Kosovë kanë ndodhur 40 aksidente trafiku

16/05/2019

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 40 aksidente trafiku, 16 nga aksidentet ishin me persona të lënduar ndërsa në 24 nga aksidentet nuk ... Read More

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 38 aksidente

03/05/2019

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur gjithsej 38 aksidente trafiku,  21 prej tyre ishin me persona të lënduar dhe në 17 prej tyre ... Read More

Emergjenca, 214 raste në 24 orë

05/12/2018

Klinika Emergjente në QKUK ka pasur 214 raste që kanë kërkuar ndihmë mjekësore në 24-orët e fundit. Sipas raportit nga Klinika Emergjente, nga numri total ... Read More

29 aksidente kanë ndodhur gjatë 24-orëve të fundit në Kosovë

02/12/2018

Njëzet e nëntë (29), aksidente gjithsej kanë ndodhur në 24-orët e fundit në të gjithë Kosovës, ndërsa janë shqiptuar 770 tiketa trafiku. Sipas të dhënave ... Read More