Tag: 25

Të shikosh futboll është mirë për shëndetin: Shkencëtarët thonë se është njësoj si të bëni ushtrime për 90 minuta

14/08/2019

Shkencëtarët nga Universiteti Leeds kanë analizuar gjendjen psikike dhe fizike të  25 fansave të futbollit gjatë tri ndeshjeve shumë të rëndësishme të futbollit. Ata panë ... Read More

Nesër pa energji elektrike disa pjesë të komunave të Shkupit

25/03/2019

25 Mars 2019 / 22:55 Pjesë të komunës së Kisella Vodës, Aerodromit, Gjorçe Petrovit, Karposhit dhe Petrovecit nesër, në një periudhë të caktuar të ditës, ... Read More

S’ka përgjigje nëse ambasadat kanë kthyer paratë e pashfrytëzuara

25/03/2019

25 Mars 2019 / 19:24 Pas pesë ditësh, Ministria e Jashtme më në fund iu përgjigj pyetjeve të Televisionit Alsat lidhur me parregullsitë që revizori ... Read More

Mbrojtja Sociale, dhjetëra kërkesa nga personat me nevojë

25/03/2019

25 Mars 2019 / 16:20 Shteti nuk plotëson as minimumin e kushteve për personat me nevoja të posaçme. Kështu deklaruan vet ata para deputetëve, në ... Read More

Tuberkulozi kalon në duart e internistëve

25/03/2019

25 Mars 2019 / 15:58 Në vend të pneumatologëve, shërimi i tuberkulozit do të kalojë në duart e specialistëve internist,  pulmologëve apo specialistëve që janë ... Read More

Librat e historisë dhe gjeografisë do të ndryshojnë sipas Marrëveshjes së Prespës

25/03/2019

25 Mars 2019 / 15:46 Librat e historisë dhe gjeografisë për arsimin fillor dhe të mesëm fillimisht do të ndryshohen sipas Marrëveshjes së Prespës. Pas ... Read More

Zgjedhjet lokale, hidhet shorti për kandidatët

25/03/2019

25 Mars 2019 / 15:24 Në Komisionin Shtetëror Zgjedhor është tërhequr shorti për radhitjen e kandidatëve në listat për zgjedhjet e parakohshme në komunën e ... Read More

Vazhdon djegia e kallameve në Strugë

25/03/2019

25 Mars 2019 / 15:10 Në Strugë nuk ka të ndalur djegia e kallameve dhe atë përgjatë bregut të liqenit, nga Struga deri në fshatin ... Read More

“Presidencialet”, KSHZ-ja verifikon listën zgjedhore

25/03/2019

25 Mars 2019 / 14:56 Një javë para fillimit të fushatës për zgjedhjet presidenciale, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) akoma është duke verifikuar listën zgjedhore. ... Read More

Bujar Osmani: Për PSP-në po bisedohet paralelisht me opozitën dhe deputetët

25/03/2019

25 Mars 2019 / 14:35 Për ligjin për PSP-në  duhet të punojmë paralelisht në dy drejtime, dhe të mundohemi që të arrijmë konsensus me opozitën ... Read More

Shtatë mjekë në Strugë të prekur nga fruthi

25/03/2019

25 Mars 2019 / 14:13 Gjithsej 5 mjekë nga spitali i qytetit të Strugës janë infektuar kohët e fundit me fruthin, dhe katër të tjerë ... Read More

Ministria e Drejtësisë fton opozitën shqiptare në negociata për PSP-në

25/03/2019

25 Mars 2019 / 13:01 Lëvizja Besa pranon se ka marrë ftesë nga Ministria e Drejtësisë për t’u përfshirë në negociata për Ligjin për Prokurorinë ... Read More