Tag: 5000

Një lugë uthull molle për 60 ditë ju ndihmon t’i eliminoni këto probleme shëndetësore

15/05/2019

Uthulla thuhet të jetë zbuluar diku 5000 vjet para Lindjes së Krishtit, kur lëngu i hardhisë ishte shndërruar në verë dhe pastaj në uthull. Fillimisht ... Read More

Dy arsyet më të forta se përse nuk duhet të bëni vetëvrasje

09/01/2019

Rreth një në 5,000 persona bën vetëvrasje çdo vit, ndërkaq një numër shumë i madh i njerëzve janë në periudha depresive dhe kanë mendime për ... Read More

Struktura masive e vjetër më se 5 mijë vjet, zbulohet se ishte për çështje ceremoniale (Foto)

09/11/2018

Shkencëtarët kanë gjetur në shkretëtirën e Atakamës, mbetjet e vjetra më se 5,000 vjet të asaj që besohet të jetë një hapësirë që është shfrytëzuar ... Read More