Tag: 6

Tabela në vendkalimin kufitar të Tabanocit me përplot gabime

06/03/2019

6 Mars 2019 / 22:49 Zbatimi i gjuhës shqipe nga disa institucione të Maqedonisë së Veriut ka nisur me gabime gjuhësore që ka nxitur reagime ... Read More

Zbulohet një laborator droge, arrestohet personi nga Shkupi

06/03/2019

Sektori i Pubëve të Brendshme në Shkup ka dorëzuar deri tek Prokuroria Themelore personin N.B. (31) nga Shkupi, i dyshuar për kryerjen e veprës penale ... Read More

Platforma në Matkë, institucionet pa masa konkrete

06/03/2019

6 Mars 2019 / 16:43 Heshtje, edhe pas një jave nga kërkesa e Ministrisë së Transportit të bërë tek Inspektorati Shtetëror për inspektimin e çështjes ... Read More

Janeva paralajmëron kërkesa të reja për paraburgim

06/03/2019

6 Mars 2019 / 16:21 Katica Janeva do të kërkojë paraburgime të reja apo masa tjera për të dyshuarit në rastin “Perandoria” të cilëve Gjykata ... Read More

Motot e partive për zgjedhjet presidenciale

06/03/2019

6 Mars 2019 / 16:16 Mbi 60 deputetë kanë nënshkruar për zyrtarizmin e kandidaturës së Stevo Pendarovskit për president të shtetit. Koalicioni qeverisës i cili ... Read More

Shembet tavani në konviktet studentore, rrezikohet jeta e studentëve

06/03/2019

6 Mars 2019 / 15:46 Po rinovohet një tualet në konviktin studentor të “Stiv Naumov” në kryeqytet. Vetëm pak orë më herët ky tualet dukej ... Read More

Ohri dhe Struga do ti humbin kompetenca për dhënien e plazheve me koncesion

06/03/2019

6 Mars 2019 / 15:29 Deri në fund të marsit ose fillim të prillit, shteti përfundimisht Strugës dhe Ohrit do ua marrë kompetencat në pjesën ... Read More

Hetohet rasti me foshnjën e vdekur në tualet

06/03/2019

6 Mars 2019 / 14:40 Prokuroria Themelore e Strumicës është në pritje të raportit të obduksionit për të mësuar se si ka vdekur foshnja e ... Read More

Banori i tetovës me akuza të rënda për gjyqësorin

06/03/2019

6 Mars 2019 / 14:31 Gjykata e Tetovës është çerdhe e krimit dhe korrupsionit, me këtë jelek të improvizuar,  ku janë të shkuara edhe shifrat ... Read More

Për një javë në Kuvend hyn në fuqi ligji për tokë ndërtimore.

06/03/2019

6 Mars 2019 / 14:02 Për një javë në Kuvend do të hyjë në fuqi ligji për tokë ndërtimore. Me këtë nënkuptohet se kompetencat e ... Read More

Tetova, Kumanova, Manastiri dhe Shkupi në listën e qyteteve më të ndotura në botë

06/03/2019

6 Mars 2019 / 13:13 Tetova, Kumanova, Manastiri dhe Shkupi u gjenden në listën e qyteteve më të ndotura për vitin 2018, sipas analizës së ... Read More

Padi Penale për ish-kryetarin e qytetit të Shkupit Koce Trajanovski

06/03/2019

6 Mars 2019 / 12:43 Ish-kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski dhe tre persona të tjerë nga administrata qytetare do të përballen me padi ... Read More