Tag: 843 18

18 vjet nga fillimi i luftës në Maqedoni

16/03/2019

16 Mars 2019 / 8:43 18 vjet më parë, më 16 mars 2001, në Maqedoni kërciti pushka dhe kjo ndodhi dy vjet pasi lufta kishte ... Read More