Tag: 9

Këshilli i Evropës zyrtarizon emrin Maqedonia e Veriut

09/03/2019

9 Mars 2019 / 20:18 Këshilli i Evropës zyrtarisht ka regjistruar vendin nën emrin e ri “Maqedonia e Veriut”. Në faqen e internetit të organizatës ... Read More

Zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vrutok dhe Reçan

09/03/2019

9 Mars 2019 / 19:45 Nga SPB Tetovë, konfirmojnë se për momentin zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vrutok dhe Reçan që ndodhen ... Read More

Zjarr në pyjet e Gostivarit

09/03/2019

9 Mars 2019 / 18:54 Kalimtarë të rrugës Gostivar – Kërçovë kanë dërguar pamje në TV ALSAT, ku shihet zjarr i madh në pyje. Siç ... Read More

Mickoski: Në tryezë edhe zgjedhjet e parakohshme

09/03/2019

9 Mars 2019 / 18:24 Prokuroria Speciale, reformat si dhe presidencialet pritet të jenë në fokus të takimit të nesërm Zaev-Mickoski. Mickoski tha se në ... Read More

“Specialja” dhe reformat në qendër të takimit Zaev-Mockovski

09/03/2019

9 Mars 2019 / 17:34 Prokuroria Speciale, reformat si dhe presidencialet pritet të jenë në fokus të takimit të nesërm Zaev-Mickovski. Zaev tha se takimi ... Read More

Struganët ankohen për infrastrukturën rrugore

09/03/2019

9 Mars 2019 / 17:28 Një pjesë e madhe e rrugëve kryesore të Strugës janë me vizë-bardha të pa shënuara ose janë pothuajse të pavërejtura. ... Read More

Rruga drejt Matkës mbetet e shkatërruar

09/03/2019

9 Mars 2019 / 17:13 Kjo rrugë, ndonëse e prishur, të shpien në një nga atraksionet më të bukura të kryeqytetit. Vetëm 15 km larg ... Read More

Papunësia, problem edhe për stomatologët

09/03/2019

9 Mars 2019 / 16:57 Shumë stomatologë por pak punësime. Oda e Stomatologëve shpreh shqetësimin mbi atë se shumë stomatologë posedojnë licenca por nuk dihet ... Read More

Mbetjet mjekësore në “Drislla”, rrezik për infeksione

09/03/2019

9 Mars 2019 / 16:25 Sasia e mbeturinave mjekësore po merr përmasa shqetësuese në Maqedoni. Nëse në vitin 2000 janë evidentuar 114.900 kilogramë mbetje mjekësore, ... Read More

“Titanik 2”, Joanidis: Vendimi i Apelit të jetë i pavarur

09/03/2019

9 Mars 2019 / 16:11 Që vendimi i Gjykatës Penale të bëhet i plotfuqishëm, të njëjtin do duhet ta konfirmojë Gjykata e Apelit. Kjo gjykatë ... Read More

Laskova: Vitin e ardhshëm, gjysma e përbërjes politike në vend do të jenë femra

09/03/2019

9 Mars 2019 / 14:24 Kreu i Forumit të Grave në LSDM, Cvetanka Laskova gjatë marshit tradicional të organizuar nga LSDM-ja, për nder të Ditës ... Read More

Autostrada Milladinovc-Shtip ende nuk është gati për qarkullim

09/03/2019

9 Mars 2019 / 13:49 Edhe për kundër informacioneve nëpër media se autostrada, që lidh kryeqytetin me lindjen e vendit duhet të lëshohet sot.  Nga ... Read More