Tag: abstenim

Çka është autofagjia – procesi që i ndodh trupit gjatë agjërimit dhe nga i cili përfitojmë shumë?

10/05/2019

Tanimë jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, i cili karakterizohet me agjërim apo me abstenim nga pijet. Të gjithë personat që agjërojnë gjatë këtij ... Read More

ASHNA reagon për përfshirjen në Ligjin për Pagat – është në kundërshtim me praktikat e Komisionit Evropian

02/02/2019

Kuvendi i Kosovës me 63 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim ka miratuar Projektligjin për Pagat në sektorin publik. Por, Agjencia e Shërbimeve të ... Read More

Ish-deputeti i PDK-së, Bahri Hyseni zgjidhet kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës

14/01/2019

Me 10 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Bahri Hyseni, është zgjedhur kryesues i ri i Këshillit Prokurorial i Kosovës, pas përfundimit të mandatit ... Read More

Kuvendi miraton ndryshimet në Kodin Penal

28/12/2018

28 Dhjetor 2018 / 17:35 Me 63 vota “për”, 1 “abstenim” dhe pa diskutim, deputetët në Kuvend miratuan ndryshimet në Kodin Penal. Në ndryshimet e ... Read More

Deputetët miratojnë Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes

14/12/2018

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 106 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim kanë miratuar Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes. Kryetar i Komisionit parlamentar ... Read More

Kjo është kërkesa e Parlamentit Europian për politikën shqiptare

29/11/2018

Parlamenti Europian miratoi me 459 vota pro, 112 kundër dhe 62 abstenim, rezolutën për Shqipërinë ku bën thirrje për dialog politik mes palëve dhe kthimin ... Read More

kjo është kërkesa e Parlamentit Europian për politikën shqiptare Parlamenti Europian

29/11/2018

Parlamenti Europian miratoi me 459 vota pro, 112 kundër dhe 62 abstenim, rezolutën për Shqipërinë ku bën thirrje për dialog politik mes palëve dhe kthimin ... Read More

Kuvendi i hoqi imunitetin Gruevskit

27/11/2018

Me 62 vota për, asnjë kundër, asnjë abstenim dhe në mungesë të deputetëve të VMRO-DPMNE-së në sallë, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë i hoqi imunitetin ... Read More

Miratohet rezoluta për hapjen e kufirit mes Kosovës dhe Shqipërisë

30/05/2018

Me 73 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, është miratuar Propozim-rezoluta për hapjen e tërësishme të kontrollit për hyrje/daljet e shtetasve të Republikës së ... Read More