Tag: “Acibadem

Grupi Shëndetësor Acibadem – zgjidhja më e mirë shëndetësore

07/05/2019

ACIBADEM Healthcare Group ka pësuar zhvillime të shpejta që nga viti 1991 dhe u bë një nga institucionet kryesore në Turqi në kuadër të fushës ... Read More

Konferencë për zbulimin e hershëm të kancerit

13/04/2019

S A 2019-04-13T15:08:39+02:00 Për dy ditë rresht, në spitalin Acibadem Sistina në Shkup do të debatohet mbi rëndësinë e zbulimit të hershëm të kancerit. Me ... Read More

Pasqyra e Shëndetit sot ora 16.40 – Dr. Biljana Coneska pediatre hematoonkologe

22/12/2018

22 Dhjetor 2018 / 13:33 Spitali “Acibadem Sistina” gjendet gjithmonë pranë pacientëve duke mundësuar trajtimin e të gjitha problemeve shëndetësore sipas standardeve botërore, me një ... Read More

Trajnim për evakuimin e pacientëve në rast të tërmetit

23/06/2018

23 June 2018 / 16:12 Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në bashkëpunim me spitalin Acibadem Sistina, Brigadën e Zjarrfikësve dhe Kryqin e Kuq, sot zhvilluan ... Read More