Tag: Administrative

Gjykata refuzon padinë e SBASHK-ut, vendos për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës

14/05/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Çështje Administrative, ka refuzuar si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), duke ... Read More

U largua nga Shqipëria para 27 vitesh, sot kandidate në zgjedhjet në Itali

14/05/2019

Zgjedhjet administrative në Itali do të mbahen më 26 maj, në të njëjtën kohë me zgjedhjet evropiane. Votuesit për zgjedhjet administrative do të jenë rreth ... Read More

Dhjetëra shqiptarë garojnë ne zgjedhjet e majit në Itali

22/04/2019

  26 majin e ardhshëm, në të njëjtën kohë me zgjedhjet evropiane, do të mbahen edhe zgjedhjet administrative në Itali, me balotazhin që do të ... Read More

MPB: Sektorët për punë administrative do të punojnë gjatë fundjavës

20/04/2019

Alsat 2019-04-20T08:30:42+02:00 Sektorët për punë administrative do të punojnë të shtunën dhe të dielën, respektivisht më 20 dhe 21 prill të vitit 2019, si dhe ... Read More

Prokurorët pa sigurim shëndetësor

04/04/2019

S A 2019-04-04T15:29:28+02:00 Pengesë administrative, kjo është përgjigja zyrtare e Prokurorisë publike pse të punësuarit në Prokurorinë e lartë tre muaj janë pa sigurim shëndetësor. ... Read More

Rreth 30% e fshatrave të Dibrës janë të bllokuara nga bora

14/01/2019

Fshati Popçisht njësia administrative Moglic, bashkia Maliq ku bora ka shkuar 50 cm. Rinisin reshjet e borës në Dibër të Shqipërisë dhe si pasojë rreth ... Read More

MPB: Qytetarët sot do të mund të nxjerin leternjoftime

30/09/2018

– Të gjithë sektorët për punë administrative të MPB-së do të punojnë sot (më 30 shtator 2018), kështu që qytetarët edhe këto ditë do të ... Read More

MPB edhe sot do të lëshojë letërnjoftime

30/09/2018

30 Shtator 2018 / 9:14 Të gjithë sektorët për punë administrative të MPB-së do të punojnë sot (më 30 shtator 2018), kështu që qytetarët edhe ... Read More

Referndumi, sot dhe nesër lëshohen letërnjoftime me procedurë të përshpejtuar

29/09/2018

29 Shtator 2018 / 10:46 Të gjithë sektorët e punëve administrative të MPB-së, sot dhe nesër ( 29 dhe 30 tetor 2018), janë në dispozicion ... Read More