Tag: afatgjate

Diabeti i tipit 2: Shtoni këtë erëz në ushqim dhe ulni sheqerin në gjak në mënyrë natyrore

11/10/2019

Diabeti i tipit 2 në të vërtetë është gjendje afatgjatë mjekësore, e cila mund të ndikojë në mënyrë drastike në cilësinë e jetës Fatmirësisht, ndryshimet ... Read More

Konsumimi i frutave arrore e përmirëson funksionin e trurit deri në 60%

21/03/2019

Konsumimi i afatgjatë i frutave arrore mund të jetë çelësi për një shëndet më të mirë kognitiv te të moshuarit. Demenca është sindromë e cila ... Read More

OSBE-ja nis vëzhgimet për zgjedhjet presidenciale

12/03/2019

12 Mars 2019 / 17:10 11 ekspertë, 18 vëzhgues afatgjatë dhe 250 vëzhgues afatshkurtër të  OSBE-së do të kenë nën “thjerrëz” zgjedhjet presidenciale të 21 ... Read More

Prioritet i Manchester United, vazhdimi i kontratës me De Gean

30/01/2019

Manchester United ia ka vendosur vetës si prioritet një kontrate afatgjate me portierin David De Gea. Djajtë e Kuq e kanë të sigurt zgjatjen njëvjeçare ... Read More

Ndotja e ajrit, ambientalistët kritikojnë autoritet

03/11/2018

3 Nëntor 2018 / 15:25 Ambientalistët kërkojnë angazhim serioz dhe masa afatgjate kundër ndotjes. Toni Nikushevski thotë se shkaktarët e ndotjes së Shkupit janë të ... Read More