Tag: afrimin

Anketat para zgjedhjeve, armë në duartë e partive politike

31/03/2019

Me afrimin e zgjedhjeve presidenciale, partitë politike nëpërmjet mediave kanë filluar publikimin e rezultateve të anketave dhe sondazheve, të cilat shpesh herë japin rezultate shumë ... Read More

Todibo prezantohet te Barcelona, talenti francez merr fanellën me numër gjashtë

31/01/2019

Barcelona ka zyrtarizuar afrimin e ri në repartin defensivë Jean-Clair Todibo. Mbrojtësi i talentuar francez kishte arritur një marrëveshje me Barcelonën që t’iu bashkohet atyre ... Read More

Komunat, përgatitje për festat e fundvitit

09/12/2018

9 Dhjetor 2018 / 15:44 Me afrimin e festave të fund-vitit Komunat kanë filluar përgatitjet për dekorimin dhe organizmin e mbrëmjeve ose koncerteve për të ... Read More

Rriten kërkesat për blerjen e druve për ngrohje

29/10/2018

29 Tetor 2018 / 14:36 Me uljen e temperaturave dhe me afrimin e sezonit të dimrit është rritur edhe kërkesa për sigurimin e druve për ... Read More

ASHAA: Mediat të raportojnë në mënyrë të drejtë

08/08/2018

8 August 2018 / 16:41 Me afrimin e mbajtjes së referendumit Agjencia e shërbimeve audio dhe audiovizuele, rekomandon mediat që gjatë periudhës së fushatës së ... Read More