Tag: agjencitë

Autoriteteve federale në SHBA iu ndalohen blerjet nga kompanitë kineze

13/08/2019

Në Shtetet e Bashkuara, një ndalim për agjencitë federale nga blerja e pajisjeve dhe shërbimeve nga pesë kompani kineze, përfshirë gjigantët e teknologjisë Huawei dhe ... Read More

Mediat botërore shkruajnë për zhvillimet e sotme në veri

28/05/2019

Agjencitë botërore transmetuan lajme nga aksioni i forcave speciale të policisë së Kosovës. AP thekson se Serbia ka urdhëruar që trupat e saj të jenë ... Read More

Slobodan Petroviq akuzon Serbinë për frikësim

28/01/2019

Sllobodan Petroviq tha se Serbia po përdor agjencitë e saj të sigurisë për t’i frikësuar rivalët e partisë kryesore serbe të mbështetur nga Beogradi, Listës ... Read More

Gjuha e urrejtjes, gjoba më të larta për mediat

12/04/2018

12 April 2018 / 16:28 Një hulumtim i Agjencisë së Mediave bashkë me Agjencitë e vendeve tjera të Ballkanit tregon se në shumë raste mediat ... Read More