Tag: agjërimin

Si të shmangen tetë vështirësitë e zakonshme shëndetësore gjatë agjërimit

13/05/2019

Agjërimin të cilin e ka përcaktuar feja islame është pushim i domosdoshëm për sistemin e tretjes Megjithatë, nëse ndieni pengesa me rastin e agjërimit ato ... Read More

Dieta Mima, agjëroni pesë ditë në muaj dhe fitoni një bark të sheshtë

08/11/2018

Kjo është një dietë që imiton agjërimin, por nuk heq dorë nga kënaqësia e ngrënies: kjo është ajo që ju duhet të dini në lidhje ... Read More