Tag: agresioni

Haradinaj: Përkrahja e Trump-it mjaft e dobishme, jemi partner të mirë në luftimin e terrorizmit

17/02/2019

Kosova po ndjek rrugën drejt anëtarësimit në NATO dhe BE, por sfidat e saj kryesore burojnë nga agresioni rus dhe terrorizmi në përgjithësi. Kështu ka ... Read More