Tag: Ajet

Ish-kryetarët e FFK-së dhe ish-trajnerët e Kosovës i dalin në përkrahje Agim Ademit

11/12/2019

Të pranishëm ishin ish-kryetarët Agim Bytyçi e Sabri Hashani, ish-përzgjedhësit, Ajet Shosholli, Bylbyl Sokoli, Edmond Rugova e Albert Bunjaki, si dhe ndihmësi i përzgjedhësit aktual, ... Read More

Kujtohen dëshmorët Beqir Meha e Ajet Beqiri në 20 vjetorin e rënies

25/03/2019

Në 20 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit Beqir Meha, Ajet Beqiri dhe Shukri Qarri, janë bërë homazhe pranë varreve të tyre në Kompleksin ... Read More