Tag: aksidente

Në 24 orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 34 aksidente trafiku

27/05/2019

Gjatë 24-orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 34 aksidente trafiku, 11 prej aksidenteve ishin me persona të lënduar ndërsa 23 tjerë ishin vetëm me ... Read More

Policia e Kosovës njofton se gjatë ditës së djeshme kanë ndodhur 37 aksidente trafiku

17/05/2019

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 37 aksidente trafiku,  14 prej tyre ishin me persona të lënduar ndërkaq në 23 aksidente tjera ishin ... Read More

Policia njofton se gjatë ditës së djeshme në Kosovë kanë ndodhur 40 aksidente trafiku

16/05/2019

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 40 aksidente trafiku, 16 nga aksidentet ishin me persona të lënduar ndërsa në 24 nga aksidentet nuk ... Read More

Brenda 24 orëve kanë ndodhur 36 aksidente

06/05/2019

Policia e Kosovës njofton se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 36 aksidente. Prej tyre 15 aksidente me të lënduar ndërsa 21 aksidente pa të lënduar. ... Read More

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 38 aksidente

03/05/2019

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur gjithsej 38 aksidente trafiku,  21 prej tyre ishin me persona të lënduar dhe në 17 prej tyre ... Read More

Për 1 maj në Kosovë ndodhën 24 aksidente trafiku dhe u arrestuan gjashtë persona

02/05/2019

Gjatë 24-orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 47 aksidente trafiku, Policia ka bërë të ditur se 24 prej aksidenteve ishin me persona të lënduar ... Read More

Në 24 orët e fundit në Kosovë, ndodhën 28 aksidente dhe u shqiptuan 1257 tiketa trafiku

18/04/2019

Policia e Kosovës, ka njoftuar se gjatë 24-orëve të fundit kanë ndodhur 28 aksidente trafiku. 7 prej aksidenteve janë me persona të lënduar dhe në ... Read More

Dy aksidente në Shkup, njëri me një person të vdekur

17/04/2019

S A 2019-04-17T09:36:54+02:00 Një person ka vdekur në dy aksidente që kanë ndodhur në 24 orët e kaluara në rrethinën e Qytetit të Shkupit. Në ... Read More

Shtatë persona të lënduar, nëntë aksidente në 24 orët e fundit në Shkup

11/04/2019

S A 2019-04-11T09:35:15+02:00 Shtatë persona janë lënduar më lehtë në katër nga gjithsej nëntë aksidente të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e ... Read More

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë ndodhën 38 aksidente trafiku

09/04/2019

Gjatë 24-orëve të fundit në Kosovë, kanë ndodhur 38 aksidente trafiku – 16 prej tyre ishin me persona të lënduar. Në raportin 24-orësh të publikuar ... Read More

Brenda 24 orëve u shënuan 25 aksidente në Kosovë

08/04/2019

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsejtë 25 aksidente, prej tyre 12 me të lënduar dhe 13 me dëme materiale. Po ... Read More

Për 24 orë janë shënuar 30 aksidente, një me fatalitet

04/04/2019

Gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë ka ndodhur gjithsej 30 aksidente, ndër to një me fatalitet, 13 me të lënduar dhe 16 pa të ... Read More