Tag: aksionet

Slack vlerësohet me 23 miliardë dollarë

23/06/2019

Slack, platforma me rritjen e shpejtë të komunikimit për ekipet e punës, shikoi aksionet të rriten me 50% në ditën e parë të tregtimit publik ... Read More

Rritet numri i përdoruesve të Twitter

24/04/2019

Aksionet e rrjetit social Twitter u rritën me 17% ditën e sotme pasi firma raportoi rritjen e numrit të përdoruesve dhe të të ardhurave. Kompania ... Read More

Arrestohen mbi 120 shpërndarës të lëndëve narkotike

05/10/2018

Në aksionet e policisë në shtator nga liria janë privuar 120 persona të cilët kanë qenë të përfshirë në “prodhimtari të paautorizuar dhe lëshim në ... Read More