Tag: aktakuzë

Aktakuzë për rrezikim të trafikut publik dhe mbikëqyrje të pandërgjegjshme të trafikut publik

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, sot, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve M.A., për shkak të veprës penale ‘’Rrezikim i trafikut publik’’ dhe të ... Read More

Prokuroria Themelore në Gjilan ngrit aktakuzë për ngacmim seksual

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm,  ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit R.A., i cili gjendet nën masën e paraburgimit që nga data 11 ... Read More

Aktakuzë për arratisje të personit të privuar nga liria

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit B.S., për shkak të veprës penale ‘’Arratisja e personit të privuar nga liria’’. Sipas aktakuzës, ... Read More

Aktakuzë për personin që sulmoi policin në Gjakovë

21/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër një personi me inicialet G.G., nga Gjakova, për veprën penale “ sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes ... Read More

Aktakuzë ndaj shefit të zyrës së prokurimit në Komunën e Prizrenit

21/05/2019

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet I.O., në cilësi të personit zyrtar si Shef i zyrës ... Read More

Aktakuzë ndaj dy personave për 52.37 kg ‘marihuanë’

20/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj dy personave, njëri shtetas i Republikës së Shqipërisë, ndërsa tjetri shtetas i ... Read More

Aktakuzë për fajde, krim i organizuar, detyrim dhe organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

08/05/2019

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur sot aktakuzë kundër gjashtë të pandehurve për shkak se të njëjtit kanë kryer veprat penale “Fajde” ... Read More

Ngritet aktakuzë për pesë zyrtarë të komunës së Prizrenit

02/05/2019

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë lidhur me projektin “Ndërtimi i shtëpisë së kulturës në fshatin Zhur” kundër pesë personave dhe atë: A.S., si ... Read More

Babai nga Gjilani i shiti foshnjën e porsalindur gruas nga Presheva, aktakuzë ndaj të dyve

24/04/2019

Departamenti për Krime të Rënda, në Prokurorinë Themelore në Gjilan, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve R.F. dhe R.A., për shkak të veprave penale ‘’Trafikimi ... Read More

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj inspektorit të ndërtimit për keqpërdorim të pozitës zyrtare

23/04/2019

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton se ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit E.B., në cilësinë e personit zyrtar si inspektor ... Read More

Aktakuzë ndaj djalit që sulmoi fizikisht babain e tij

17/04/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër A.H., nga Gjakova, për veprën penale “ lëndim i lehtë trupor”. Me 21 mars në Gjakovë përkatësisht ... Read More

Aktakuzë për posedim të substancave narkotike

10/04/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër N.M., për veprën penale “ blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar ... Read More