Tag: aktivizimin

Facebook aktivizon funksionin e njohjes së fytyrës

05/09/2019

Përdoruesit e Facebook do të duhet tashmë të zgjedhin aktivizimin e njohjes së fytyrës nëse dëshirojnë ta përdorin atë për t’u identifikuar në fotot e ... Read More

Ismaili: Hiqet lista e pritjes për CT në mushkëri në QKUK

26/03/2019

Lista e Pritjes për CT në mushkëri, pas një kohe të gjatë, me aktivizimin e shërbimeve para dhe pasdite, është hequr. Më herët, qytetarët kanë ... Read More