Tag: akuzuarit

Dënohet me 25 vjet burgim për vrasjen e djalit tij të mitur

06/05/2019

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ke refuzuar si të pa bazuar ankesën e avokatit mbrojtës të akuzuarit G.B. , kundër aktgjykimit të Gjykatës Themelore ... Read More

Thirrja telefonike nga Naser Pajazitaj, provë për dënimin e tij me burg të përjetshëm

02/05/2019

Thirrja telefonike e të akuzuarit për vrasje të rëndë, Naser Pajazitaj, ka qenë një nga provat në të cilat është thirrur Gjykata Themelore në Pejë, ... Read More

Vrasja në Bresalc të Gjilanit, i akuzuari dënohet me 25 vite burg

23/04/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit L. U. “Me datë 28.07.2018, rreth orës 23:10 minuta,në fshatin Bresalc Komuna e Gjilanit,i ... Read More

4 vite e 10 muaj burgim për të akuzuarin A. R.

26/03/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit A. R. “Me datë 24.01.2011, rreth orës 17:00, në lagjen “Dheu i Bardhë” në ... Read More

VMRO-DPMNE: Vendim i ndikuar nga politika, u varros drejtësia në Maqedoni

15/03/2019

15 Mars 2019 / 14:44 Pas shqiptimit të dënimit për të akuzuarit e 27 prillit ka reaguar VMRO-DPMNE-ja duke e quajtur këtë vendim të ndikuar ... Read More

Dëshmitari i të akuzuarave në rastin “TNT” ka thënë se Canoski ligjërisht ka ndërtuar “KOSMOS”-in

12/03/2019

12 Mars 2019 / 13:27 Sipas akuzave të PSP-së, të akuzuarit në vitin 2011 kanë kryer vepër penale nga urrejtja politike me rrënim të kompleksit ... Read More

“Titanik 2”, Mijallkov dënohet me 3 vjet burg, Fatime Fetai kërkon paraburgim

08/03/2019

8 Mars 2019 / 13:20 Gjashtë nga të akuzuarit janë denuar me burgim në lëndën “Titanik 2” për parregullsi zgjedhore në vitin 2013. Sasho Mijallkov ... Read More

Shpallet fajtor për mashtrim dhe shmangie nga tatimi

08/02/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë aktvendim dhe të akuzuarit N.O, B.SH, SH.LL, N.A, M.Y, A.K dhe A.K janë liruar nga akuza se në bashkëkryerje ... Read More

6 muaj burg për mjekun nga Gjilani që mori ryshfet

06/02/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallë Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit E. E. në kohëzgjatje prej gjashtë (6) muaj burgim dhe dënim plotësues ndalimi i ... Read More

Një vit burg për shpëlarje parash

04/02/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur aktgjykimin me një vit burg kundër të akuzuarit K.P. për veprën penale të pastrimit të parave dhe luftimin e ... Read More

15 muaj burg për Inspektorin e Komunës së Kamenicës i cili mori ryshfet 500 euro

31/01/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit S. D. në kohëzgjatje prej pesëmbëdhjetë (15) muaj burgim, dënim me gjobë në shumën ... Read More

25 vjet burg për babin i cili e rrahu për vdekje djalin e tij 14 vjeçar në Kamenicë

30/01/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit G. B., duke i shqiptuar dënim në kohëzgjatje prej njëzet e pesë (25) vite ... Read More