Tag: akuzuarve

“Bombat”, nuk u dëgjuan as në seancën e sotme për rastin “Monstra”

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T13:59:15+02:00 Sot duhej të dëgjoheshin pesë dëshmitarët e propozuar nga mbrojtja e të akuzuarve në rastin “Monstra”, por seanca u anulua. Nga Këshilli gjyqësorë ... Read More

Në bankën e të akuzuarve, ja kur nis gjyqi për Saimir Tahirin

16/04/2019

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri do të ulet në bankën e të akuzuarve më 19 qershor. Pas përzgjedhjes së gjyqtarëve, sot është caktuar edhe data ... Read More

Kthehet në rigjykim çështja kundër të akuzuarve për falsifikim të dokumenteve

20/02/2019

Gjykata e Apelit e Kosovës ka vendosur që çështja e të akuzuarve F.T., S.T. dhe G.Sh. për veprat penale falsifikimi i dokumenteve, keqpërdorimi i pozitës ... Read More

“Titanik 2”, Thaçi dhe Ibrahimi kërkojnë lirim nga akuzat

19/02/2019

19 Shkurt 2019 / 15:54 Avokatët e të akuzuarve Menduh Thaçi dhe Bedredin Ibraimi kërkuan aktvendim lirimi për ta si të akuzuar në rastin “Titanik ... Read More

Avokati i Thaçit dhe Ibrahimit mbrohen me vendimin e Supremes

19/02/2019

19 Shkurt 2019 / 12:40 Avokati i të akuzuarve, Menduh Thaçi dhe Bedredin Ibraimi, Elver Iseni në fjalët përfundimtare në procesin gjyqësor për rastin e ... Read More

Gjykata e Apelit e miraton ankesën e Prokurorisë Speciale në rastin e 39 të  akuzuarve

19/02/2019

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka aprovuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës, në rastin e Q.M. dhe 38 të akuzuarve tjerë. Apeli e ... Read More

Apeli i kthen në gjyq ish-drejtuesit e Telekomit

04/02/2019

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka aprovuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës, në rastin e të akuzuarve E.Q.,A.M. dhe R.Gj. Të tre këta ... Read More

Dështon seanca për ‘veteranët e rrejshëm’

28/01/2019

Seanca e shqyrtimit fillestar ndaj 12 të akuzuarve në rastin e njohur si “Veteranët e rrejshëm”, është ndërprerë në mungesë të krijimit të kushteve ligjore. ... Read More

“Veteranët e rrejshëm”, të hënën shqyrtimi fillestar ndaj 12 të akuzuarve

27/01/2019

​Nesër pritet të mbahet shqyrtimi fillestar ndaj 12 të akuzuarve në rastin e njohur si “Veteranët e rrejshëm”. 12 të akuzuarit që do të përgjigjen ... Read More

“360 Gradë”, Deskoska: Arratisjet e fundit, përgjegjësia bie mbi prokurorët e gjykatësit

18/01/2019

Ministrja e Drejtësisë në emisionin “360 Gradë” foli dhe për arratisjet e të dënuarve, të akuzuarve, të dyshuarve kohët e fundit, ku nga më të ekspozuarat ... Read More

Mungojnë avokatët, dështon seancën ndaj Azem Sylës e të tjerëve në rastin ‘Toka’

16/01/2019

Seanca gjyqësore në gjykimin ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si “Toka” është shtyrë përsëri. Gjatë seancës së sotme ... Read More

Sopotit”, mbahet seanca e parë për dëmshpërblimin e të akuzuarve

24/12/2018

24 Dhjetor 2018 / 13:07 Mbahet seanca e parë për dëmshpërblimin e të akuzuarve në rastin “Sopoti”. Gjykata Civile në Shkup ka pranuar dëshmitë e ... Read More