Tag: aleatët

Basha takon urgjent aleatët e tij

12/05/2019

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha ka njoftuar se ka thirrur strukturat e partisë dhe aleatët opozitar, për të vendosur për mënyrën e protestës. Protestuesit janë ... Read More

Partitë e vogla opozitare në Shqipëri platformë për zgjidhjen e krizës

29/04/2019

Aleatët e Partisë Demokratike në Shqipëri kanë deklaruar të hënën se janë të gatshëm të negociojnë dhe kanë kërkuar nga Presidenti Meta inicimin e një ... Read More

Opozita, koalicion në zgjedhje, draftmarrëveshja: Qeveri tranzitore

11/02/2019

Lulzim Basha po synon të arrijë një marrëveshje parazgjedhore me aleatët, para protestës së 16 shkurtit. Aleatët opozitarë kanë mbi tryezë një platformë bashkëpunimi, ku ... Read More