Tag: Alergjia

Personat që kanë ndonjë alergji janë më të rrezikuar nga depresioni

11/07/2019

Ekspertët thonë se disa lloje të alergjive, siç është rasti me gripin apo alergjia ndaj polenit mund të shkaktojnë çrregullime mentale, për shkak se interferojnë ... Read More

Ushqimet më të mira kundër alergjisë

03/07/2019

Nëse jeni të predispozuar të prekeni nga alergjia, luftojeni atë me super-ushqimet.Lehtësoni simptomat dhe pakësoni sulmet e alergjisë duke shtuar në dietën tuaj këto ushqime. ... Read More

Alergjitë në pranverë, cilat janë dhe kush rrezikohet më shumë nga to?

12/04/2019

Alergjitë janë të shumëllojshme, duke nisur që nga alergjia ajrore, alergjia ushqimore, dermatitet alergjike, ku futen dermatitet alergjike të kontaktit, që e hasim kryesisht tek ... Read More

Sytë, si të kurojmë shikimin e dobët

09/04/2019

Disa sëmundje kanë periudha të caktuara të shfaqjes. Alergjia dhe infektimi i syve në të shumtën e rasteve shfaqet me ardhjen e ditëve të nxehta, ... Read More