Tag: alergjitë

Keni bark të fryrë? 6 arsye pse duhet të shkoni menjëherë te mjeku

28/09/2019

10% deri 30% e popullsisë vuan nga fryrja. Problemet me tretjen, menstruacionet, kapsllëku dhe alergjitë ushqimore janë shkaqet më të zakonshme të fryrjes dhe zakonisht ... Read More

Cilat janë alergjitë e vjeshtës? Flet alergologu për T7

16/09/2019

Kur bëhet fjalë për alergjitë, shumica e njerëzve mendojnë që mund të preken vetëm gjatë sezonit të pranverës.Gazetare: Syzana Hajradini Por në fakt skuqja dhe ... Read More

Kujdes nga alergjitë, mund të çojnë në komplikacione të rënda

19/04/2019

Shpesh alergjitë e stinës ngatërrohen me virozat e zakonshme ndonëse këto të fundit janë patologji që zgjatin pak kohë, 3-10 ditë në dallim nga sëmundjet ... Read More

Alergjitë në pranverë, cilat janë dhe kush rrezikohet më shumë nga to?

12/04/2019

Alergjitë janë të shumëllojshme, duke nisur që nga alergjia ajrore, alergjia ushqimore, dermatitet alergjike, ku futen dermatitet alergjike të kontaktit, që e hasim kryesisht tek ... Read More

Alergjitë dhe pasojat e tyre ndaj shëndetit të njeriut

30/03/2019

Alsat 2019-03-30T13:12:49+01:00 Ngritja e temperaturave ka çuar në rritjen edhe të numrit të personave që vuajnë nga alergjitë e ndryshme të stinës së pranverës, thonë ... Read More