Tag: alergjive

Personat që kanë ndonjë alergji janë më të rrezikuar nga depresioni

11/07/2019

Ekspertët thonë se disa lloje të alergjive, siç është rasti me gripin apo alergjia ndaj polenit mund të shkaktojnë çrregullime mentale, për shkak se interferojnë ... Read More

A mundet mjalti të na i zbusë simptomat e alergjisë pranverore?

23/03/2019

Kur zgjaten ditët dhe koha përmirësohet, simptomat e tmerrshme të alergjive pranverore janë të pamëshirshme ndaj nesh Nëse vuani nga alergjitë pranverore, me siguri keni ... Read More