Tag: alkool

Shishja nga Titaniku shitet për 88 mijë euro

29/04/2019

Një shishe argjendi për alkool, e cila i përkiste pasagjerit të anijes Titanik, u shit në ankand për 88.000 euro. Pronari mori shishen menjëherë para ... Read More

Sa më i errët alkooli, aq më shumë mahmurllëk

14/03/2019

Kur pimë alkool, pijet të cilat nuk janë të tejdukshme, por të ngjyrosura, shanset më të mëdha janë që të nesërmen të vuajnë nga mahmurllëku ... Read More

Si të pini alkool shëndetshëm në natën e Vitit të Ri

31/12/2018

Nata e Vitit të Ri është mbrëmje ku shumë njerëz vendosin të pinë alkool, por, ndonëse disa njerëz vendosin të pinë me përgjegjësi, ka shumë ... Read More

Russell Brand ka arritur për 16 vite të qëndrojë i pastër nga droga dhe alkooli

23/12/2018

Russell Brand ka thënë se qe 16 vite nuk konsumon drogë dhe alkool, dhe se dëshiron që t’i ndihmojë personat e varur që t’i tejkalojnë ... Read More

Drejtonin automjetin të dehur, 12 të arrestuar në Tiranë

28/10/2018

Shpejtësia mbi normat e lejuara që varionte deri në 190 km në orë, gara të rrezikshme në rrugë dhe alkool gjatë drejtimit të automjetit, ishin ... Read More