Tag: Aloe

Pse duhet të përdorni Aloe Vera, përfitimet që i merrni nga kjo bimë shëruese

15/09/2019

Aloe Vera tashmë veç që njihet për të mirat e saja dhe përfitimet që i merrni nga ajo. Mirëpo, ku me të vërtet duhet ta ... Read More

Aloe vera në shërbim të bukurisë: Për lëkurë, flokë dhe buzëqeshje të bukur

28/04/2019

Aloe vera është përbërës ideal në produktet e kujdesit Janë të njohura të mirat e saj në mjekësi dhe kozmetikë, ndërkaq për shërimin e lëkurës ... Read More

Egjiptianët e kanë quajtur ‘bima e përjetësisë’, shkenca i vërteton efektet shëruese të aloe veras

09/01/2019

Aloe vera, bima që ngjan me kaktus dhe përmban një xhel shërues transparent, është dëshmi se mrekullitë ekzistojnë: bima natyrale ka aq shumë fuqi shëruese, ... Read More