Tag: ambiente

Lëre vjeshtën të hyj në shtëpinë tënde

16/10/2019

I kemi thënë lamtumirë verës,ditëve të nxehta, tani është koha të krijojmë ambiente të këndshme dhe të ngrohta nëpër shtëpitë tona. Është e pabesueshme se ... Read More

Ushqimet në ambient të hapur, kërcënim për shëndetin

04/08/2018

4 August 2018 / 16:04 Ushqimet që shiten në ambiente të hapura në temperatura të larta shpesh-herë bëhen shkak për helmimin e qytetarëve. Të anketuar ... Read More