Tag: Analiza

Përfitimet nga puna katër ditore në javë

19/02/2019

Analiza e njërës prej sprovave më të mëdha të javës së punës, asaj katërditore, jo vetëm nuk tregoi rënie të produktivitetit, por përkundrazi dëshmoi një ... Read More

Instituti ATOMI mbajti konferencën Kangaroo 2018 – prezantohen rezultatet e testit të matematikës

08/12/2018

Instituti ATOMI sot organizoi konferencën njëditore “Analiza e testeve Kangaroo dhe krahasimi me testet e organizuara nga MASHT”. Në kuadër të kësaj konference u prezantuan ... Read More

Për të humbur peshë, shikoni filma horror

08/11/2018

Duke u bazuar në disa analiza të bëra nga hulumtuesit amerikanë, shikimi i filmave të frikshëm ka një numër të madh të përparësive, duke përfshirë ... Read More

Mustafa: Të rinjtë po ikin nga Kosova, sepse jemi shteti me pabarazinë më të madhe në Evropë (Video)

12/09/2018

Eksperti i çështjeve sociale, Artan Mustafa, ka theksuar rezultatet e dala nga “Analiza e Pulsit Publik” të realizuara nga UNDP dhe USAID, ku rreth 60 ... Read More

Ekspertiza: Kosovari Xhafer Osmani u dogj i gjallë në makinën e tij në Fushë-Krujë

17/05/2018

Analiza e ADN dhe ekspertiza përfundimtare mjeko-ligjore kanë dalë me rezultatin se shtetasi nga Kosova, Xhafer Osmani që u gjet i pajetë në makinën e ... Read More

E konfirmon edhe analiza e ADN-së, personi që u gjet i djegur në Fushë Krujë është Xhafer Osmani

17/05/2018

Analiza e ADN-së e publikuar sot ka vërtetuar që trupi që u masakrua dhe u dogj në Fushë-Krujë është kosovari Xhafer Osmani nga fshati Pestovë ... Read More