Tag: anuloi

“Titanik”, Janakievskit i shfuqizohet arresti shtëpiak

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T14:33:49+02:00 Gjykata Penale para dhjetë ditëve anuloi arrestin shtëpiak për ish-ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski, për rastin Titanik, që ka të bëjë ... Read More

Presidencialet, anulohet takimi Zaev-Sela

20/02/2019

20 Shkurt 2019 / 14:47 Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela anuloi takimin me kryeministrin Zoran Zaev për gjetjen e gjuhës së përbashkët për ... Read More

Greqi, sot pritet ratifikimi i Marrëveshjes së Prespës

25/01/2019

25 Janar 2019 / 7:42 Kuvendi i Greqisë dje anuloi për sot në ora 14:30 votimin e Marrëveshjes së Prespës. Nga kabineti i kryetarit të ... Read More

Dështon shpallja publike për mbështetje financiare të kompanive ajrore.

17/10/2018

17 Tetor 2018 / 13:46 Ministri i Transportit dhe Lidhjeve sërish e anuloi shpalljen publike për mbështetje financiare të kompanive ajrore që u publikua më ... Read More

“Tanku”, shtyhet për më 29 gusht gjyqi ndaj Jankulloskës

29/06/2018

29 June 2018 / 12:39 Gjykatësja e Gjykatës Penale në Shkup, Dobrilla Kacarska anuloi seancën e sotme gjyqësore kundër Gordana Jankulloskës, e cila po gjykohet ... Read More